De ce sunt bolurile din nucă de cocos așa speciale

bolurile din nucă de cocos

Nu există altceva la fel ca bolurile din nucă de cocos. Modul în care sunt realizate și în care arată este unic. Iar atunci când mănânci din ele te simți ca și cum ești într-o conexiune cu natura și mâncarea.

1. Sunt realizate din coaja de nucă de cocos care este astfel reciclată

Bolurile din nucă de cocos sunt un simbol al sustenabilității. Nu doar că sunt biodegradabile, dar sunt și realizate din produs rezidual – nucile de cocos nedorite care ar fi arse sau aruncate la gunoi. Sunt exemplul perfect că aproape orice poate fi reciclat.

2. Sunt realizate din resurse naturale

Având în vedere faptul că în prezent sunt atât de multe produse procesate și de unică folosință, bolurile din nucă de cocos sunt naturale. Sunt realizate cu grijă din cojile nucilor de cocos și unse cu ulei de cocos. În plus, aceste boluri sunt 100% organice.

3. Sunt 100% biodegradabile

Având în vedere faptul că bolurile sunt realizate dintr-un produs care crește în natură, odată ce ai terminat cu ele și simți că nu le mai vrei, ele se pot întoarce înapoi în natură fără nicio problemă pentru că nu vor polua. Bolurile sunt 100% biodegradabile.

4. Nu produc risipă

Bolurile din nucă de cocos sunt realizate tocmai din dorința de a se reduce risipa și impactul devastator al platicului asupra mediului înconjurător. Bolurile sunt reutilizabile, biodegradabile și 100% naturale, însemnând că nu vor ajunge la groapa de gunoi, nu vor polua oceanele și nu vor pune în pericol fauna. Iar dacă vrei să ai un stil de viață sustenabil, bolurile sunt exact ce ai nevoie!

5. Arată extraordinar

Bolurile din nucă de cocos reprezintă frumusețea naturală. Sustenabilitatea este din ce în ce mai populară, iar bolurile sunt perfecte pentru această tendință. Bucură-te de smoothie-uri, salate sau diferite tipuri de paste în aceste boluri realizate din nuci de cocos adevărate. Te vei simți super bine și le vei putea pune pe Instagram.

6. te vor inspira în bucătărie

Bolurile sunt reciclate din cojile de nucă de cocos nedorite. Acest lucru reprezintă o sursă foarte bună de inspirație în bucătărie. Te vei trezi că experimentezi noi combinații, pentru ca mâncarea ta să arate Instagramabilă.

7. Te vor inspira să ai un stil de viață sănătos

Bolurile au nevoie de mâncare bazată pe plante. Mâncatul cu grijă (nu cel emoțional) și sustenabilitatea se completează reciproc. Prin faptul că te vor încuraja să mănânci mai sănătos și mai natural, vor avea un impact pozitiv asupra stării tale.

Așa că ce mai aștepți? Alege bolul din nucă de cocos preferat. Avem pentru tine și pachete promoționale.

Foto: freepik.com

Related Posts

Leave a comment