Lidl lansează campania „Ambalat pentru prospețime” și miniseria online „Știi și Gătești”

lidl

Gama variată de carne proaspătă, caracteristicile sale unice și toate secretele pentru un preparat de excepție devin vedetele noii campanii Ambalat pentru prospețime”, lansată de Lidl România și semnată de Mullen.

Carnea este, fără doar și poate, unul dintre alimentele preferate ale românilor. Iar Lidl știe foarte bine acest lucru. Carnea proaspătă, ambalată, la cel mai bun raport calitate-preț a fost dintotdeauna specialitatea Lidl și era momentul ca tot ce ține de unicitatea și varietatea sortimentelor din magazine să devină cunoscut, pe deplin, de către consumatori. 

Așa că se iau caracteristicile unice și se întorc pe toate părțile. Când vine vorba de carne, prospețimea și siguranța sunt definitorii. Toate aceste aspecte sunt puse sub lupă – de la procesul de porționare și marinare, care pregătește carnea pentru un grătar de nota zece, până la procesul ambalării care o menține proaspătă. La Lidl carnea este întotdeauna ambalată – și nu oricum, ci în sisteme speciale, cu ambalaje vidate sau caserole speciale ușor de desigilat, cu alveole care colectează lichidul. Cu un așa proces, nu a mai fost decât un pas până la Ambalat pentru prospețime. Numele vorbește de la sine despre pasiunea, dedicarea și seriozitatea depuse de fiecare specialist care participă la traseul cărnii, din fabrică până la raft – dar și despre fiecare consumator care nu face niciodată rabat de la calitate. Despre pasionații de gătit și despre gurmanzi. Despre fiecare dintre noi.

Miniseria online „Știi și Gătești” lansată de Lidl

Campania poartă consumatorii într-o descoperire a universului gamei, în cele mai mici detalii. Spotul TV îi duce în culisele fabricilor Lidl unde carnea este tranșată și ambalată în condiții de maximă siguranță. Iar miniseria online „Știi și Gătești” le dezvăluie, cu un umor fin, cunoscut fanilor Lidl, nenumărate informații despre produse și secrete pentru pasionații care gătesc și mănâncă cu plăcere carne. De ce cunoscut? Pentru că îi aduce față în față pe aceiași Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, de această dată într-un quiz show captivant și distractiv, cu aromă educativă.

„Alături de Lidl, ne-am <<ambalat>> la o campanie care are toate ingredientele să devină memorabilă pentru pasionații de gătit și de alimente de calitate. Comunicarea gamei de carne are la bază valori esențiale pentru Lidl, adică prospețimea, calitatea, transparența, printr-un format plin de entertainment, pe gustul tuturor. <<Știi și Gătești>> are misiunea de a aduce distracție și provocări în lumea culinară, reunind duoul deja iconic format din Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, într-o competiție plină de savoare”, a spus Vladi Păunescu, Group Creative Director @ MullenLowe.

Cele șase episoade din seria „Știi și gătești” vin cu întrebări despre carne, calitatea sa și modurile de preparare – la care cei doi trebuie să răspundă cât mai repede. Primul care răspunde corect poate găti, respectiv mânca preparatul apetisant din carne. În schimb, cel care răspunde greșit primește o provocare surpriză. Mai mult, chiar și consumatorii fac parte din show, fiind invitați în fiecare episod să participe la un concurs care le testează atenția la detaliile din timpul show-ului, dar și cunoștințele legate de carne. Fără alte spoilere, primele patru episoade pot fi deja vizualizate aici, aici, aici și aici.

Campania este completată de website-ul dedicat, care prezintă toate informațiile utile pentru consumatorii de carne, de la calitate, trasabilitate, varietate și prospețime la trucuri de gătit. Se adaugă aici toate episoadele campaniei și multe alte surprize: https://surprize.lidl.ro/carne. Și se servește cu poftă și zâmbetul pe buze.

Quiz show-ul și spotul TV pot fi savurate și pe canalul de YouTube Lidl România.

Related Posts

Leave a comment