Ce poți face cu bolurile din nucă de cocos

boluri din nucă de cocos

Bolurile din nucă de cocos sunt cele mai sustenabile boluri din lume. Bolurile noastre din nucă de cocos sunt create de către artizanii din Indonezia din coaja nucilor de cocos rămasă după ce au fost scoase miezul și sucul. Fiecare nucă de cocos este aleasă manual și îngrijită astfel încât să ajungă la fiecare dintre voi în stare perfectă.

În acest moment, pe site găsești 3 tipuri de boluri din nucă de cocos de modele și mărimi diferite. Trebuie să știi că fiecare bol este unic deoarece și fiecare nucă de cocos este unică.

În plus, găsești și pachete promoționale cu bolurile din nucă de cocos pentru că ne dorim să îți oferim un preț avantajos dacă vrei să cumperi mai multe modele. Bineînțeles, odată ce iei mai multe boluri din nucă de cocos faci mai mulți pași pentru un stil de viață sustenabil. Dacă vrei să afli mai multe despre ce înseamnă sustenabilitatea, am scris un articol în care am explicat mai multe.

Ce poți face cu boluri din nucă de cocos?

1. Smoothie bowls

Bolurile din nucă de cocos sunt excelente pentru a face smoothie bowls. Îți trebuie doar fructe congelate și lapte vegetal și deja ai scos un smoothie bowl de care să te bucuri. Bineînțeles, mai poți adăuga semințe de chia, semințe de cânepă sau alte tiprui de semințe. În plus, poți pune chiar și iaurt pentru o consistență mai cremoasă.

2. Salate

Salatele arată atât de bine în aceste boluri din nucă de cocos încât te vor face să mănânci mai des legume. Odată ce ai spus salate, poți încerca tot felul de combinații de legume cu proteină și carbohidrați, astfel încât să te bucuri de ceea ce mănânci.

3. Buddha Bowls

Cred că ați văzut pe Instagram sau Pinterest cum arată aceste buddha bowls. Curcubeu pe cerul gurii! Sunt excelente deoarece au toate tipurile de nutrienți de care ai nevoie și sunt și foarte sățioase. Bineînțeles trebuie să ai grijă la cantități și să te asiguri că ai destul de multe legume integrate în ele.

4. Terci de ovăz

Terciul de ovăz este atât de ușor de făcut, încât în maximum 10 minute ai totul pregătit pentru un mic-dejun sățios și hrănitor. dacă nu știi cum să îl faci, poți încerca rețetele noastre de terci de ovăz proteic cu banane sau terci de ovăz cu spirulină.

5. Obiecte decorative

Bineînțeles, bolurile din nucă de cocos pot fi folosite și ca obiecte decorative sau ca boluri în care poți pune diferite gustări, cum ar fi mix de semințe, mix de nuci, dulciuri, bomboane. Sunte perfecte pentru orice tip de decor.

6. Le poți oferi cadou

Bolurile din nucă de cocos sunt perfecte pentru a le face cadou. Reprezintă un cadou inedit și vin la pachet și cu o poveste în spate, respectiv cu faptul că sunt aduse din Indonezia și sunt lucrate manual de artizani, astfel încât fiecare bol este unic. Prietenii tăi se vor bucura de fiecare bol în parte deoarece fiecare este unic în felul lui.

hai să alegi și tu bolul din nucă de cocos preferat!

Related Posts

Leave a comment