De ce am început cursul de tehnician nutriționist

nutriționist

Pentru că sunt foarte multe informații pe internet despre cum să slăbești, cum să ai un corp tonifiat, ce să mănânci sau să nu mănânci pentru a slăbi/te îngrășa și multe altele, foarte multe extraordinar de greșite, mi-am dat seama că îmi doresc să fac cursul de tehnician nutriționist. În primul rând, pentru mine, pentru alimentația mea, să învăț cum să combin alimentele, să aflu care sunt miturile despre o alimentație echilibrată și ce ar trebui să am în vedere pentru a nu mai sări calul. Căci, se întâmplă des să mănânc peste măsură și să îmi dau seama atât pe cântar, cât și în oglindă.

În al doilea rând, mi-am dorit acest curs pentru ca toate informațiile pe care voi le regăsiți aici să fie cât mai documentate și să vă împărtășesc și vouă atât experiența mea cu mâncarea, cât și informații utile cu care să rămâneți după un articol citit aici sau o poză/un filmuleț văzut pe Instagram.

Cursul Tehnician nutriționist – Fitness Education School

Tocmai de aceea, vreau să vă spun câteva lucruri despre cursul de tehnician nutriționist pe care l-am început la Fitness Education School. Cursul l-am văzut prima dată la Andreea Irimia, o tipă pe care vă recomand să o urmăriți, atât pentru informațiile pe care le oferă atât pe blog, cât și în social media, dar și pentru profilul ei de Instagram foarte colorat și pentru voia bună pe care o transmite cu fiecare postare. Apoi am văzut că l-a recomandat și Ioana Dumitrache, o altă tipă din online-ul românesc care muncește enorm și pe care am început să o urmăresc după ce am văzut podcastul S-a și Râs.

M-am interesat destul de mult să văd cum este cursul și m-am hotărât foarte repede să îl fac. Cursul de tehnician nutriționist pe care l-am prins eu este ținut de către Oana Ciuhureanu, doctor în specializarea medicină de familie, și Răzvan Sindelaru, Maestru Emerit al Sportului. Chiar îmi doresc ca acest curs să îmi fundamenteze bazele nutriției și a nutriției sportive și îmi doresc să aflu cum să combin alimentele. Mai multe voi căuta eu să mă informez și să citesc non-stop despre o alimentație echilibrată. Ceea ce oricum fac de ceva timp.

Așa că, până termin eu cursul, o să vă ofer aici informații cât mai documentate și tips&tricks pe care le aflu la curs, dar și pe pagina de Instagram, pe care vă aștept să o urmăriți.

Foto: Unsplash.com

Related Posts

Comments (1)

[…] de aceea, am început și un curs de tehnician nutriționist, pentru ca toate informațiile pe care le găsiți acolo să fie cât se poate de corecte și ușor […]

Leave a comment