Ghid de cadouri de Crăciun: ce cadou îi poți lua

cadouri de Craciun

Mai este puțin până începe luna Decembrie, așa cum este ea numită și luna cadourilor, și trebuie să cauți cadoul perfect de Crăciun, nu? Ai epuizat toate ideile pentru anii anteriori, iar acum nu știi exact ce să iei. Noi am venit în ajutorul tău cu un ghid de cadouri de Crăciun, pe care le poți lua iarna aceasta.

Boluri din nucă de cocos

Cu siguranță nu vei da greș cu un bol din nucă de cocos. Este un cadou sustenabil care poate fi folosit atât ca obiect decorativ, cât și la servirea mesei. Bolurile noastre din nucă de cocos sunt 100% naturale, lucrate manual în Indonezia, sustenabile, eco-friendly și certificăm faptul că pot fi folosite pentru a servi mâncare în ele. Poți alege dintre bolurile din nucă de cocos lustruite, bolurile din nucă de cocos negre și bolurile din nucă de cocos Jumbo.

Tricouri din bumbac organic 100%

Dacă nu vrei să o dai în bară cu cadoul de Crăciun din acest an, poți merge la sigur cu un tricou din bumbac organic 100%. Știi deja ce gusturi are, nu? Atunci mai trebuie să știi ce mărime poartă și vei fi asigurat cu cadoul potrivit. Pe site-ul nostru găsești o mulțime de modele de tricouri și rochii din bumbac organic, imprimate digital (nu se strică în mașina de spălat, la uscător și nici dacă le calci).

Un plan alimentar personalizat

Toată lumea își propune ca de la începutul anului să mănânce mai sănător, să slăbească sau să se mențină ori să meargă la sală. Dacă știi sigur că persoana căreia îi vei face cadoul de Crăciun anul acesta are unul dintre gândurile de mai sus, îl/o poți surprinde cu un plan alimentar personalizat, pe care să îl înceapă oricând dorește. Poți alege unui dintre planurile alimentare de pe site, respectiv planul alimentar personalizat Lifestyler „3 Luni Basic”, planul alimentar Lifestyler „3 Luni Premium”, planul alimentar personalizat Lifestyler „Basic”, planul alimentar personalizat Lifestyler „Premium”. Ce presupun aceste planuri? Noi vom trimite un plan alimentar în funcție de obiectivele și preferințele clientului și îl vom monitoriza o lună sau 3 luni în funcție de pachetul ales. Garantăm faptul că va atinge obiectivele pe care le discutăm atâta timp cât respectă instrucțiunile noastre. De asemenea, asigurăm consultanță 24/7 fără vreun cost suplimentar.

Tu la ce cadouri de Crăciun te-ai gândit anul acesta?

Related Posts

Leave a comment