Idei prietenoase cu mediu pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiților

ziua îndrăgostiților

Vine Ziua Îndrăgostiților și încă nu te-ai decis ce să îi iei? Poți alege oricând un cadou care să fie și prietenos cu mediul înconjurător, fie că este o experiență sau un produs.

Ziua Îndrăgostiților a pornit de la a fi o oportunitate de a transmite poezii persoanei dragi până la a fi o sărbătoare căreia i se face foarte mult marketing. Noi avem în România și ziua de Dragobete care este un fel de Valentine’s Day românesc, dar care nu se bucură de aceeași vizibiltate nici măcar în jurul românilor.

Multe persoane sărbătoresc această zi mult mai intens și mai constisitor decât altele, însă poți sărbători iubirea în fiecare zi a anului. Însă poți să îi oferi persoanei iubite și anumite experiențe sau produse care să nu fie neapărat costisitoare, ci să fie unice și prin care să petreceți mai mult timp împreună.

1. Florile în ghiveci

Dacă știi că persoanei iubite îi plac foarte mult florile și, mai ales, îi place să le îngrijească, oferă-i o floare în ghiveci. Pe lângă faptul că se va bucura de ea mai mult timp, este și eco-friendly. În plus, plantele de apartament produc oxigen și aduc prospețime, culoare și viață încăperii.

2. Puteți organiza un picnic

Chiar dacă este februarie și e extraordinar de frig afară, nu trebuie să mergeți la picnic în natură neapărat. Ci puteți face unul acasă. Iar ca picnicul să arate foarte drăguț, în loc de farfurii, puteți folosi boluri din nucă de cocos. Cu siguranță persoana iubită va aprecia faptul că ai organizat acest picnic cu aceste boluri unice.

3. Ieșiți să vă plimbați pe jos și intrați în localurile voastre preferate

Ieșiți la o plimbare în natură. Chiar dacă este vremea rece, ieșiți să vă plimbați și nu luați mașina. Vedeți ce s-a mai schimbat în cartierul sau orașul în care stați. Intați în prima cafenea și luați-vă o cafea, apoi plimbați-vă până la restaurantul vostru preferat. Petreceți câteva ore făcând și mișcare, dar și neutilizând mașina personală sau transportul în comun. Cu siguranță și coprul vostru vă va mulțumi pentru o astfel de ieșire. Timpul petrecut împreună este cel mai frumos cadou.

Orice ar fi, petreceți timp împreună și făceți-o cât mai des posibil, nu doar de Ziua Îndrăgostiților.

Foto: freepik.com

Leave a comment