Am lansat canalul de Youtube

youtube

Abonează-te la newsletter-ul lifestyler.ro pentru a primi noutățile din nutriție, alimentație sănătoasă, sustenabilitate și lifestyle.

Am lansat canalul de Youtube Lifestyler unde vom posta clipuri video despre un stil de viață sănătos. Găsești primul video mai sus, iar dacă îți place ce facem, ne-ar ajuta foarte mult să ne dai subscribe.

Stil de viață sănătos

Te-ai întrebat vreodată de ce îți este mai foame pe timpul iernii? Ei bine, un studiua arătat că în perioadele răcoroase, corpul nostru arde mai multe calorii pentru a se adapta temperaturii scăzute. De aceea, pe timpul iernii avem apetitul pentru mâncare crescut.

Cum cei 7 ani de acasă sunt importanți pentru fiecare dintre noi, așa este important să le oferim copiilor cele mai bune practici pentru a mânca sănătos. Uite 6 greșeli comune ce țin de mâncare pe care este posibil să le faci ca părinte.

Ai încercat vreodată să bei shot-uri cu suc de ghimbir? Sunt bogate în nutrienți, antioxidanți și te vor energiza rapid. Citește aici experiența unei persoane care a încercat shot-uri cu ghimbir timp de o lună. Iar dacă vrei să îți faci și tu acasă, uite o rețetă simplă cu numai 3 ingrediente.

Știai că mersul pe jos te ajută la scăderea riscului de a avea anumite boli? Jurnalul European al Cardiologiei Preventive a arătat că este nevoie doar de 3867 de pași pe zi pentru a reduce acest risc. Iar acest lucru ne arată încă o dată cât de important este să faci mișcare, fie ea și doar o plimbare.

Știi cât este de important să mănânci legume? Ei bine, un studiu a arătat că legumele te pot ajuta în cazul în care ai probleme cu plămânii. Mai ales legumele crucifere, respectiv broccoli, conopidă, kale, spanac care conțin nutrienți de care corpul se poate ajuta pentru a lupta împotriva diferitelor tipuri de boli. Nu se spune degeaba „eat your greens!”.  ???? 

Și tu te lupți cu poftele? Fie că este poftă de dulce sau de sărat, multe persoane se confruntă cu astfel de pofte zilnic. Poți citi aici sfatul unui dietetician pentru a scăpa de poftele pe care le ai pe timpul zilei.

Lifestyle

Tu știi cum să faci un bol perfect de smoothie astfel încât să fie și apetisant și instagramabil? Am scris câteva tips & tricks care să te ajute să faci bolul perfect.

Lidl a lansat campania „Ambalat pentru prospețime” și face din gama de carne proaspătă, caracteristicile sale unice și toate secretele pentru un preparat de excepție să fie vedetele acestei campanii. În plus, lansează miniseria online „Știi și Gătești”, un quiz show cu Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, cu informații despre gătit și despre produse.

Pe 25 august se deschide primul muzeu imersiv din România pe strada George Constantinescu 2-4. Spațiul măsoară 2.500 de metri pătrați și cuprinde mai multe zone dedicate adulților și copiilor, care vor fi întâmpinați în muzeu de un ghid virtual, un avatar conversațional care  folosește inteligența artificială. Iar cu ocazia inaugurării, muzeul va lansa și primele două spectacole imersive: Gustav Klimt. The Immersive Show și Lumea Subacvatică. O călătorie imersivă a apei. Mai multe detalii poți citi aici.

Uite câteva sfaturi de la bucătari pentru a economisi bani ???? atunci când îți prepari mâncarea. Poate te ajută să economisești pentru vacanța aceea mult dorită.

Dacă te-ai gândit vreodată să te plimbi cu trenul, să știi că au fost lansate noi rute în Europa astfel încât să poți vizita țările tale europene preferate. Poți afla rutele aici.

Pe timpul verii cu toții ne confruntăm cu o stare de vacanță și moleșeală din care nu știm cum să mai ieșim. Uite câteva idei despre cum să faci să îți îmbunătățești productivitatea și creativitatea în 3 pași simpli.

Recomandare de carte

Ne-am gândit ca, din când în când, să includem și o recomandare de carte. Pentru că tot timpul avem nevoie să ne menținem mintea antrenată și sănătoasă. Iar acest lucru face parte dintr-un stil de viață sănătos.

Recomandarea de carte din ediția aceasta este Finding Me scrisă de Viola Davis, o actriță excelentă care a descris în această carte viața ei și cum a ajuns să se regăsească pe ea și să devin atât de cunoscută. Povestește prin câtee probleme a trecut, atât fizice, cât mai ales psihice, atât din cauza culorii pielii, cât și din cauza faptului că este femeie. A avut un vis, acela de a deveni o actriță faimoasă, și a făcut tot posibilul să și-l îndeplinească. Este o carte care te va face să îți dorești mai mult și să faci mai multe pentru visurile tale, dar și să îți dai seama că poate viața ta nu este chiar atât de nasoală.

Related Posts

Leave a comment