Povestea Lifestyler

Lifestyler.ro a pornit de la pasiunea pentru a descoperi cât mai multe lucruri despre nutriție, despre ce conțin alimentele pe care le mâncăm, rețete echilibrate, dar și de la pasiunea pentru călătorii și, bineînțeles, pentru mâncarea din călătorii. Vrem să învățăm împreună cu comunitatea de aici despre cum să mâncăm mai echilibrat, cum să facem mai mult sport într-un mod cât mai creativ, dar vrem să și împărtășim tips & tricks despre călătorii și să descoperim cât mai multe locuri și lucruri frumoase atât în România, cât și în străinătate. 

Informațiile nutriționale pe care le veți regăsi pe acest site sunt documentate din surse științifice, pe care le vom spune la fiecare articol. Mențioez faptul că sunt tehnician nutriționist, însă dacă ai o problemă de sănătate și ai nevoie de un plan alimentar care să se potrivească problemei de sănătate trebuie să te adresezi unui medic. Dacă ai nevoie de un plan alimentar și nu ai probleme de sănătate, putem discuta în privat mai multe.

Tot ce regăsiți pe acest site este experiența personală în ceea ce privește trecerea la un stil de viață echilibrat pe care vrem să o împărtășim cu voi. 

Echipa Lifestyler

Andreea Tudor

NUTRITIONIST

Sunt o persoană care încearcă să învețe cât mai multe lucruri despre ceea ce o pasionează. Cum am descoperit de curând faptul că sunt pasionată de alimentele pe care le mănânc, de a avea un stil de viață cât mai echilibrat, dar și de călătorii, m-am gândit să pornesc Lifestyler.  De asemenea, sunt și tehnician nutriționist, astfel încât toate informațiile de aici să fie cât se poate de documentate.