Cât de ușor se sparg bolurile din nucă de cocos?

bolurile din nuca de cocos

Primim întrebarea aceasta foarte des, cât de fragile sunt bolurile și cât de ușor se sparg. Bolurile din nucă de cocos sunt o alternativă eco-friendly la bolurile tradiționale din plastic și ceramică.

Fiind realizate din cojile nucilor de cocos, aceste boluri sunt unice, naturale și îți vor transforma casa într-o oază de relaxare exact ca în Bali. Cojile nucilor de cocos sunt în mod natural destul de puternice, deoarece ele cad de la o înălțime foarte mare și este necesar să nu se spargă. Cojile nucilor de cocos sunt selectate atent și sunt procesate astfel încât ele să fie în cea mai bună stare atunci când sunt transformate în boluri. Apoi, ele sunt lustruite, iar bolurile din nucă de cocos negre sunt vopsite cu vopsea pe bază de apă, astfel încât să fie ușor de curățat și să arate și foarte bine.

Cojile nucilor de cocos sunt cunoscute pentru faptul că sunt puternice și dure, iar acest lucru se vede și în cazul bolurilor din nucă de cocos. Bolurile sunt destul de puternice pentru a fi folosite zilnic și sunt potrivite pentru a servi în ele mâncare și băuturi.

În plus, nici nu se sparg dacă le supui la anumite lucruri, cum ar fi dacă le pui la o temperatură scăzută, de exemplu la frigider. Este foarte ușor să ai grijă de boluri.

În momentul în care dai comandă de la noi de pe site, odată cu bolurile din nucă de cocos, vei primi în pachet și o listă cu instrucțiuni de folosire.

Bolurile trebuie spălate la mână și uscate imediat pentru a arată impecabil în continuare. Trebuie să știi că dacă lași apă în/pe ele, acestea vor absorbi toată apa, iar în timp se pot deteriora. Bineînțeles, nu pot fi puse în mașina de spălat vase sau la microunde.

De asemenea, menționăm că ele, deși sunt puternice, ele se pot sparge dacă sunt aruncate pe jos pe gresie sau ciment. Aceasta este o întrebare pe care o primim foarte des de la mămici, pentru că există posibilitatea ca cei mici să le prindă și să le arunce pe jos. Nu recomandăm ca bolurile din nucă de cocos să fie lăsate la îndemâna copiilor/bebelușilor, fără supraveghere.

În cazul în care, totuși ele sunt aruncate pe jos pe o suprafață tare cu putere, să știți că ele NU se sparg în mii de bucăți. Cel mult se crapă!

Related Posts

Leave a comment