Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE a website-ului lifestyler.ro

lifestyler.ro (denumit în continuare “site-ul”) aparține societății LIFESTYLER HEALTHY NUTRITION SRL, denumit în continuare lifestyler.ro, având următoarele date de identificare: CUI 45070758, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/17771/2021 și cu sediul în str. Liviu Rebreanu, nr. 29, bl. M36, sc. 6, et. 10. ap. 263, sector 3, București.

Navigarea pe site-ul lifestyler.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

lifestyler.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între lifestyler.ro si Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

1. Definiții

Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul lifestyler.ro .

Client – persoana fizică / persoana juridică ce efectuează o Comandă.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.

Vânzător – societatea LIFESTYLER HEALTHY NUTRITION SRL, denumit în continuare lifestyler.ro, având următoarele date de identificare: CUI 45070758, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/17771/2021 și cu sediul în str. Liviu Rebreanu, nr. 29, bl. M36, sc. 6, et. 10. ap. 263, sector 3, București .

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului lifestyler.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea lifestyler.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul lifestyler.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. O parte dintre imaginile folosite pe produse și servicii și cele folosite în articolele de pe Blog sunt imagini ale Băncii de Fotografii, modificate de vânzător, și sunt integral proprietatea acestuia.

lifestyler.ro poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului lifestyler.ro.

Utilizarea pe lifestyler.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. lifestyler.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

3. Exonerarea de răspundere

lifestyler.ro nu garantează ca site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la lifestyler.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, lifestyler.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. lifestyler.ro nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

lifestyler.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul lifestyler.ro, acestea fiind puse la dispoziția lifestyler.ro de către furnizori.

Informațiile incluse pe lifestyler.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Vânzătorului la adresa andreea@lifestyler.ro , pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secțiunea de recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale și nu implică responsabilitatea solidară a lifestyler.ro.

lifestyler.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

lifestyler.ro, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă răspunderea pentru pierderile sau deteriorările voucherului campaniei, nu este responsabilă pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectivă.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar lifestyler.ro nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului lifestyler.ro pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține virusi, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu lifestyler.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricarei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. www.lifestyler.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă lifestyler.ro și afiliaților/asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date, lifestyler.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

lifestyler.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoană vizată) ni le transmiteți.

DE CE AVEM NEVOIE DE DATE

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

 • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
 • Pentru a vă putea oferi planuri alimentare corecte, adaptate organismului dumneavoastră;
 • Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului;
 • Pentru analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
 • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
 • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator etc);
 • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.lifestyler.ro, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

CE VOM FACE CU DATELE

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de către societate. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar www.lifestyler.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Datele oferite în chestionarul de evaluare nutrițională vor fi folosite pentru a vă oferi cel mai bun plan alimentar pentru organismul dumneavoastră. În chestionarul de evaluare sunt necesare toate datele personale cerute, pentru a vă putea furniza serviciile noastre cât mai calitativ. De asemenea, aceste date vor fi stocate și folosite atâta timp cât durează și colaborarea noastră, fiind folosite doar pentru a monitoriza eficacitatea planurilor alimentare.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege și cât ține colaborarea. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către lifestyler.ro prin email la adresa andreea@lifestyler.ro sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

CARE SUNT DREPTURILE VOASTRE

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa andreea@lifestyler.ro.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa andreea@lifestyler.ro. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

6. Condiții de utilizare a serviciilor oferite de LIFESTYLER HEALTHY NUTRITION SRL

Pentru crearea unui cont pe site-ul lifestyler.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. lifestyler.ro poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

7. Prețul

Prețul final al serviciilor plătit de Client este prețul plătit pe pachetul de servicii ales. Acesta este un preț lunar pe care clientul îl plătește, în funcție de cât timp dorește să folosească serviciile noastre. De asemenea, pentru produse prețul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau încasare aferente. Pretul de livrare a produselor este afișat la finalizarea comenzii. Prețurile pot avea și reduceri în funcție de voucherele aplicate.

Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului lifestyler.ro sunt exprimate în Lei. 

8. Comanda

8.1. Servicii

Utilizatorul alege pachetul dorit pentru planul alimentar. Îl adaugă în coș, completează datele de facturare și face plata online prin generatorul de plăți. După finalizarea comenzii, utilizatorul primește pe e-mail un chestionar de evaluare nutrițională pe care îl completează și îl transmite pe andreea@lifestyler.ro.

Prin finalizarea Comenzii și completarea chestionarului de evaluare Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suporta consecințele acestor erori (planul alimentar greșit fomulat etc).

lifestyler.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge erori ale serviciilor sau întârzierea serviciilor.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant lifestyler.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii și pentru furnizarea altor informații care nu au fost comunicate în chestionarul de evaluare nutrițională. De exemplu, pot fi întrebări în legătură cu alimentele pe care și le dorește clientul în planul alimentar.

lifestyler.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fara a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situaii:

·   eșuarea / invalidarea tranzacției online;

·   neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției;

·   date incomplete sau incorecte ale Clientului transmise atât în comandă, cât și în chestionarul de evaluare;

·   activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.lifestyler.ro /partenerilor;

·   solicitări ale planurilor alimentare însă care nu au fost ținute de către client în mod repetat;

·   alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, lifestyler.ro nu poate fi răspunzătoare de inexactități care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Contractul se considera încheiat între Client si lifestyler.ro în momentul primirii de către Client de la lifestyler.ro a serviciilor.

În cazul în care un Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de către lifestyler.ro în termenul menționat, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt, iar în cazul în care acesta nu mai dorește serviciile noastre să returnăm în contul Clientului contravaloarea Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care lifestyler.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

Dacă ai un cupon de reducere îl introduci prin apăsarea butonului „Aplică cuponul”.

8.2 Produse

Pentru a activa serviciul „Comanda cu un click”, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda cu un click. Aceste setari pot fi modificate oricand.

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc).

www.lifestyler.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant www.lifestyler.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpara aceste produse nu este incheiat complet pâna când nu vom trimite un e-mail care va anunța ca produsele au fost expediate.

www.lifestyler.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

·   esuarea / invalidarea tranzactiei online;

·   neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

·   date incomplete sau incorecte ale Clientului;

·   activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.lifestyler.ro /partenerilor;

·   livrari consecutiv esuate;

·   alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, www.lifestyler.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, www.lifestyler.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii www.lifestyler.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Client si www.lifestyler.ro in momentul primirii de catre Client de la www.lifestyler.ro, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre www.lifestyler.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care www.lifestyler.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Intri pe www.lifestyler.ro și ai două opțiuni de a comanda.

Dacă vrei să comanzi tricouri, intri pe Shop și selectezi tricoul pe care ți-l dorești și mărimea. Îl adaugi în coș prin apăsarea butonului „Adaugă în coș”. După ce ai ales produsele și dorești să finalizezi comanda, intri în coș și selectezi butonul „Vezi coșul”. Dacă ai un cupon de reducere îl introduci prin apăsarea butonului „Aplică cuponul”. Selectezi tipul de livrare și apeși butonul „Continuă spre finalizarea comenzii”. Pentru plasarea comenzii avem nevoie de datele tale introduse corect (te rugăm să verifici datele de câteva ori înainte de a plasa comanda). După ce introduci datele de livrare și facturare apasă pe butonul „Plasează comanda”.

Produsele pot conține imagini luate de pe site-urile bancilor de imagini stock.

9. Facturare – plati

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele și serviciile comandate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Plata se poate face online (card sau paypal) sau ramburs.

10. Livrarea

10.1 Servicii

Data estimată de livrare poate varia în funcție de complexitatea serviciului și este afișată în pagina serviciului, în pagina de Comandă, precum și în e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de servicii, termenul maxim de livrare este de 5 zile lucrătoare de la data confirmării Comenzii. Livrarea serviciului se va face pe adresa de e-mail comunicată.

Lifestyler.ro are o obligație de rezultat în ceea ce privește livrarea planului alimentar la termen și o obligație de mijloace în ceea ce privește funcționarea planului alimentar asupra organismului dumneavoastră. Vă aducem la cunoștință faptul că planul alimentar comandat trebuie ținut ca atare și sub indicațiile tehnicianului nutriționist. Orice abatere de la planul alimentar trebuie discutată cu tehnicianul nutriționist. De asemenea, nerespectarea planului alimentar de către client și neobținerea rezultatelor dorite asupra organismului nu pot face obiectul răspunderii companiei Lifestyler Healthy Nutrition SRL. Compania are obligația de a transmite planul alimentar în termenul comunicat și de a menține o colaborare bună cu clientul pe tot parcursul colaborării.

Clientul are obligația de a ține planul alimentar astfel cum primește indicațiile de la tehnicianul nutriționist și nu îl poate trage la răspundere pe acesta pentru rezultatele obținute dacă acesta nu îl respectă. Tehnicianul nutriționist va depune toată stăruinţa pentru atingerea unui anumit rezultat, fără a se obliga la însuşi rezultatul preconizat, astfel cum este prevăzut și în art. 1481 alin (2) din Codul Civil.

10.2 Produse

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, in pagina de Comanda precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 5 zile lucrătoare de la data confirmarii Comenzii.

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus. 

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), lifestyler.ro va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar lifestyler.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca lifestyler.ro sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Clientului.

In cazul in care Clientul plaseaza o Comanda care contine produse de la furnizori diferiti din punctul de vedere al livrarii, acestea vor fi considerate colete diferite si vor fi evidentiate ca atare pe site in pagina de Comanda. Acestea au termene diferite de livrare. Taxa de transport se aplica pentru fiecare colet in parte.

Vă rugăm să verificați de mai multe ori înainte datele de livrare, deoarece există posibilitatea ca produsele achiziționate să nu ajungă la voi dacă ați introdus greșit datele și să se întoarcă la noi. Pentru a vă fi mai usor atunci când dați comandă, puteți să vă faceți cont la noi și nu veți mai fi nevoiți să introduceți de fiecare dată datele de livrare.

Dacă coletul vostru ajunge la voi deteriorat, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la andreea@lifestyler.ro și facem tot posibilul să primiți produsul în cel mai scurt timp și în cea mai bună stare.

Livrăm prin Fan Courier în maximum 5 zile lucrătoare de la procesarea comenzii:

 • Comanda te va fi procesată în cel mult 24 de ore, urmând ca ulterior să o predăm curierului, fiind livrată în cel mult 72 de ore de la procesare.
 • Poți schimba/returna sau poți renunța la orice produs pe care l-ai cumparat, în 14 zile calendaristice începând din ziua în care ți-au fost livrate, fără să ne dai vreun motiv, deși ne-ar ajuta să ne trimiți un mail la andreea@lifestyler.ro.
 • Ca să faci returul sau să ne soliciți un produs la schimb, trebuie doar să  ne contactezi la adresa andreea@lifestyler.ro și îți vom răspunde în maximum 3 zile lucrătoare cu mai multe detalii. Ne ocupăm noi de curier pentru a ridica produsul / produsele.
 • Dacă abuzezi de opțiunile de retur / schimb, este posibil să nu mai poți face comandă.
 • În cazul în care rupi eticheta produsului, nu îl mai poți returna.

În cazul în care produsele au defecte tehnice (rupturi, pete de culoare etc.) vă rugăm să ne contactați pentru înlocuirea produsului.

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

10.3 Conditii de livrare

La solicitarea lifestyler.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar poate fi modificat ulterior, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre lifestyler.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii. 

10.4 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate. 

11. Campaniile promoționale

11.1 Codurile promoționale 

Codurile promoționale oferite de lifestyler.ro prin orice promoții sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de transmitere a codului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Într-o Comandă se poate folosi un singur cod promoțional, pagina de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași Comandă.

În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o Comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoțional respectiv exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa contact@lifestyler.ro, care să conțină id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului și codul promoțional. Acestea se reactivează pe o perioadă de maximum 30 de zile calendaristice.

Atenție! Promoțiile pe lifestyler.ro nu se cumulează între ele, se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site etc) ca regulă, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. De asemenea, în cazul existenței unor vouchere procentuale, deținătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții. Anumite campanii promoționale nu se cumulează cu alte reduceri, promoții sau acțiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective.

lifestyler.ro stabilește unilateral sau în colaborare cu anumiți furnizori ai săi regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează pe lifestyler.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site.

11.2 Întreruperea campaniei promoționale

În cazul unei campanii promoționale organizate de lifestyler.ro, acesta, în calitate de organizator, își rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site, semnalizare în magazine etc.).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfășurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

11.3 Vouchere / cupoane / coduri promoționale

11.3.1 Prevederi generale

 Voucher = cod promoțional, cupon promoțional. 

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher și are diverse cerințe pentru a fi valid și aplicabil. Vă rugăm să verificați cu atenție toate detaliile și informațiile de pe voucher astfel încât discountul să vă poată fi acordat.

Valoarea fiecărui voucher este specificată pe acesta.

Orice articol, indiferent de promoție va avea o valoare minimă, www.lifestyler.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege în funcție de promoție.

Voucherele sunt valabile numai dacă sunt folosite pe site-ul www.lifestyler.ro.

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revânzării și nu pot fi convertite în bani.

Voucherele nu pot fi înlocuite în cazul în care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la fraudă, menționate pe site-ul www.lifestyler.ro sunt pe deplin aplicabile în ceea ce privește fraudarea legată de vouchere, iar tentativa de fraudă va fi adusă la cunoștinta organelor abilitate.

11.3.2 Condiții de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat astfel încât nu se admit mai multe vouchere de pe o adresă de IP/de pe aceeași adresă.

Orice promoție la care se aplică vouchere de reducere se limitează la un singur voucher per persoană fizică sau persoană juridică (identificat ca și client / utilizator / user).

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și are valabilitate pentru o perioadă limitată de timp, astfel cum se va menționa în termenii și condițiile aferente, în mailul de oferire a voucherului și în contul de utilizator secțiunea “vouchere”, sau cum se menționează în fiecare promoție/ofertă în parte. lifestyler.ro își rezervă dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere în orice moment, cu anunțarea prealabilă a clienților.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promoții/oferte cu excepția celor strict menționate în oferta respectivă.

Ofertele promoționale nu se pot cumula în aceeași comandă. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comandă.

12. Modalități de plată

Poți alege plata în numerar la ramburs, prin tranfer bancar sau poți alege să plătești online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ai ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/ Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Foto: pexels.com