118mllapte vegetal (eu am folosit lapte de migdale)
esență de vanilie
120grfulgi fini de ovăz
praf de copt
scorțișoară
sare
1lingurițăulei de măsline
Instructions
Această rețetă se face super ușor, mai ales pentru că le pui pe toate într-un blender și le amesteci până când se formează o compoziție ca de clătite. Vezi că fulgii de ovăz nu se vor blenda și vor rămâne întregi, așa că nu trebuie să îți faci griji.
Am încins o tigaie și am pus compoziția de pancakes. Le-am ținut până când au început să se formeze nișe bule de aer și le-am întors pe partea cealaltă. Le-am mai lăsat 30 de secunde-1 minut și le-am scos.
Am pus peste ele zmeură și sirop de butterscotch (fără zahăr) de la MyProtein, dar poți pune ce vrei tu deasupra. Sunt perfecte în combinație cu fructele de pădure dacă îți place să combini gustul dulce cu cel acrișor.